nl

Made
with love
by Edith


Een mand brengt me altijd in gedachten naar het zonnige zuiden, de zee, ondergaande zon en mooie blauwe lucht. Toch zalig om altijd je eigen zonnetje bij je te hebben.


Multicultureel

De mand is een product dat ons al decennia lang ondersteunt en dient voor allerlei doeleinden. Een product dat veel meer aanwezig is dan wij soms beseffen en ons dagdagelijks helpt bij tal van activiteiten. En ik vind dat we er te weinig bij stilstaan. Daarom ben ik de mand gaan restylen omdat het gewoon een heerlijk, vintage en eerlijk naturel product is. De manden worden opgewaardeerd met een unieke afwerking zodat ze meer aandacht krijgt en er met meer flair mee omgegaan wordt.

Persoonlijk

Altijd al heb ik manden rondom mij gehad. Om spullen mee te nemen, voor de boodschappen, het kinderspeelgoed, voor op het strand of voor het opbergen van allerlei dingen, van keukengerief tot sokken en lingerie in de kast. Ook dekentjes in de living liggen in een mand en het hout voor de kachel zit ook in een gezellige mand. Op de fiets ook een mand, en in de auto staat een mand klaar voor wanneer je die nodig hebt.

Iets in mij creëerde mijn manden passie, zonder druk maar met een natuurlijke drang een weg te vinden om de mand op te waarderen.

Fait à la main

Deze manden worden volledig handgemaakt. De handvaten zijn van tuigleer en worden na het snijden geschaafd en opgeblonken, eventueel geschilderd en daarna op de mand genaaid. Je kan ervoor kiezen om de randen van de handvaten af te werken met een kleur. Dit is een vrolijk accent, maar verwezenlijken we enkel op bestelling. We zorgen dat elke mand een mooi en elegant exemplaar wordt, een sidekick uniquement pour toi. :)



© 2024 Songes d'été - Leemdreef 56, 2990 Wuustwezel (België) - BTW BE 0886.308.893
- algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Songes d'été gebruik van cookies. Meer informatie    OK