nl

Een mand brengt me altijd in gedachten naar het zonnige zuiden, de zee, ondergaande zon en mooie blauwe lucht. Toch zalig om altijd je eigen zonnetje bij je te hebben.


Multicultureel

De mand is een product dat ons al decennia lang ondersteunt en dient voor allerlei doeleinden. Een product dat veel meer aanwezig is dan wij soms beseffen en ons dagdagelijks helpt bij tal van activiteiten. En ik vind dat we er te weinig bij stilstaan. Daarom ben ik de mand gaan restylen omdat het gewoon een heerlijk, vintage en eerlijk naturel product is. De manden worden opgewaardeerd met een unieke afwerking zodat ze meer aandacht krijgt en er met meer flair mee omgegaan wordt.

Persoonlijk

Altijd al heb ik manden rondom mij gehad. Om spullen mee te nemen, voor de boodschappen, het kinderspeelgoed, voor op het strand of voor het opbergen van allerlei dingen, van keukengerief tot sokken en lingerie in de kast. Ook dekentjes in de living liggen in een mand en het hout voor de kachel zit ook in een gezellige mand. Op de fiets ook een mand, en in de auto staat een mand klaar voor wanneer je die nodig hebt.

Iets in mij creëerde mijn manden passie, zonder druk maar met een natuurlijke drang een weg te vinden om de mand op te waarderen.

Duurzaam & Fair

Mijn zoektocht naar de juiste mand is een aantal jaren geleden begonnen. Ik heb verschillende maten en vormen aangekocht en daaruit zijn de huidige mand keuzes ontstaan. Ik heb diverse manden getest, ook waar ze vandaan komen en hoe ze gevlochten zijn. Na mijn onderzoek heb ik dan ook gekozen voor duurzame en kwalitatieve manden van Europese ateliers, waar een eerlijke prijs tegenover staat.

De manden komen aan in mijn atelier en zien er vaak niet erg mooi meer uit. In het atelier plaatsen we een passende mal in de manden. Na ± 12 uur rusten krijgt de mand dan zijn mooie, unieke en handige vorm. Er is in de collectie een verscheidenheid aan manden, omdat iedereen andere behoeftes heeft qua stijl, functionaliteit, gevoel en persoonlijkheid.

 

Fait à la main

Deze manden worden volledig handgemaakt. De handvaten zijn van tuigleer en worden na het snijden, geschaafd, geschilderd en op de mand genaaid. De kleuren van de randen worden afgestemd met de kleuren van de wol verwerkt rond de mand. Dit is een arbeidsintensief proces maar geeft een vrolijk, mooi en elegant resultaat. Het maakt dat de mand meer uitstraling heeft en dat is iets wat we allemaal toch een beetje willen. :)


Ontmoet jouw persoonlijke sidekick en neem hem overal mee waar je kan. It makes life easier!TAKE ME WITH YOU

Heb je vakantieplannen (vlakbij, in je achtertuin of verder)? Zalig! Gewoon doen. En vergeet niet om mij mee te nemen, jouw handige sidekick, duurzaam en stijlvol, uniek en super praktisch. Vul mij met je favoriete boek, gezellig dekentje en je reusable bottle natuurlijk!

 

Take me to the shop
© 2022 Songes d'été - Leemdreef 56, 2990 Wuustwezel (België) - BTW BE 0886.308.893
- algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Songes d'été gebruik van cookies. Meer informatie    OK