nl

Heerlijk toch. Voor iedereen bestaat er een mand. Afgestemd op jouw noden en behoeften. Matching met jouw persoonlijkheid en stijl. Maar steeds uniek.


100% Handmade

Dat is ook waar we naar streven: elke mand is uniek en zo verschillend. Er bestaan geen twee identieke manden want we bewerken de manden volledig zelf met de hand: 100% handmade vanaf de oorsprong tot bewerking (vormen, haken en afwerken) en verkoop.

100% Fair

We besteden veel aandacht aan de keuzes van de materialen, de voorkeur heeft pure wol en andere natuurlijke materialen zoals palmblad, leder en kokosknoop. De wol die gebruikt wordt is van Europese bodem, er zijn veel verschillende kleuren, waardoor er veel variatie is in uitstraling van de manden. Het is leuk om te zien hoe een mand er totaal anders uit ziet in een andere kleur. Voor de manden mag de wol niet te fragile zijn, hij moet stevig, zacht en duurzaam zijn. Bij elk verkochte mand steunen we de reis en het volledige proces dat een mand heeft afgelegd.

100% Ecologic

We doen niet alleen iets goed voor onszelf - al is elke mand echt wel een super handig hulpmiddel, unieke fashion bag én knap interieur object - Nee, we doen ook iets goeds voor het milieu, want jij gebruikt straks minder plastic draagtassen dankzij je nieuwe sidekick.


Ontmoet jouw persoonlijke sidekick en neem hem overal mee waar je kan. It makes life easier!TAKE ME WITH YOU

Heb je vakantieplannen (vlakbij, in je achtertuin of verder)? Zalig! Gewoon doen. En vergeet niet om mij mee te nemen, jouw handige sidekick, duurzaam en stijlvol, uniek en super praktisch. Vul mij met je favoriete boek, gezellig dekentje en je reusable bottle natuurlijk!

 

Take me to the shop
© 2022 Songes d'été - Leemdreef 56, 2990 Wuustwezel (België) - BTW BE 0886.308.893
- algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Songes d'été gebruik van cookies. Meer informatie    OK